Lieve FEHE Kids,

 

Na een lange periode van stilte dan eindelijk bericht vanuit de FEHE. Zoals jullie (wellicht) hebben gemerkt zijn de inschrijvingen van de FEHE dit jaar niet geopend. Waar meerdere pogingen zijn getracht de FEHE 2016 wél plaats te laten vinden, is het ons niet gelukt een succesvolle organisatie van een FEHE 2017 neer te zetten. In verband met een overvol programma deze zomer van zowel ondergetekende als (nog belangrijker) Floris zelf, gaat het ons niet lukken een zomerkamp te draaien. Zoals jullie weten staat de kwaliteit van onze kampen hoog in het vaandel en willen wij niet het risico lopen deze kwaliteit niet te kunnen waarborgen. Hierdoor hebben wij helaas doen besluiten het kamp van 2017 geen doorgang te laten vinden.

 

Niet getreurd; Dit betekent zeker niet het einde van de F.E.H.E.(!) In 2017 zijn we terug en sterker dan ooit. Met een samenwerking met de velden van Only Friends, een staff die staat te trappelen om met jullie op het veld te staan en geen Olympische Spelen in Rio de Janeiro op de planning hebben wij nu al veel zin om weer te beginnen. Hou de website vanaf november dit jaar daarom goed in de gaten voor meer informatie over het zomerkamp in 2017.

 

We wensen jullie allemaal een bijzondere (Olympische) sportzomer en hopelijk zien we jullie in 2017. Op naar Olympisch Goud.

 

Voor even, maar niet voor de laatste keer:

 

Met sportieve groet,

 

Het FEHE Team

Data & locaties

Val jij in de leeftijdscategorie 10 t/m 14 en lijkt het je leuk om
bij een van de FEHE's te zijn? Kies dan hieronder jouw week uit!
De Floris Evers Hockey Experience vindt plaats in de volgende weken!

 

De kampen zijn inclusief overnachtingen.

 

Nog geen data bekend!